HrvatskiEnglish

Kuna Numis International

Home Arhiva Otkup numizmatike i ordena u Beogradu

Otkup numizmatike i ordena u Beogradu

Otkup numizmatike i ordena u BeograduFirma Monetalis d.o.o. je jedna od vodećih u regionu koja je specijalizovana za numizmatiku (procenu, otkup, prodaju) i faleristiku (ordeni, medalje, odlikovanja, vojna obeležja i sl.). Otkupljujemo stari novac, odlikovanja, ordene, medalje i ostale slične kolekcionarske predmete, bez obzira na vrednost.

Otkup starog novca i odlikovanja u Beogradu 

Bez obzira na to što je sedište naše firme u Hrvatskoj, naši klijenti iz Beograda mogu jednostavno da prodaju svoje kovanice, novčanice ili odlikovanja. Često dolazimo u Beograd, pa je moguće organizirati osobni sastanak.

Ako imate novčanice, kovanice ili pak neke druge kolekcionarske predmete koje želite da prodate, javite se na broj +385 95 858 6377 ili naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .  

Osigurana diskrecija klijenata kod otkupa numizmatike i ordena

Firma Monetalis d.o.o. vodi računa o diskreciji svojih klijenata. Sastanci se obično održavaju na adresi klijenta ili negde drugde, ukoliko klijent to želi. Fotografije i informacije o pregledanoj zbirci, kao i o njenu vlasniku, poslovna su tajna firme.