HrvatskiEnglish

Kuna Numis International

Home Trgovina

Trgovina

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor modernog kovanog i papirnog novca, antičkog i srednjovjekovnog novca, te odlikovanja i vojnih oznaka.

Ponuda se konstantno obnavlja i proširuje iz tjedna u tjedan.

Ukoliko u Vašoj zbirci nedostaju neke kovanice, novčanice, odlikovanja ili vojne oznake s područja bivše Jugoslavije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, slobodno nam se obratite i mi ćemo Vam poslati cijene traženog materijala.

 

 

Ponuda materijala

Prodaja numizmatike odvija se putem naše web trgovine.

 

Dostava

Naručeni materijal šaljemo u pravilu do 7 dana nakon primitka uplate.

Pošiljke se šalju isključivo preporučenom ili vrijednosnom (osiguranom) poštom.

Za ostale načine dostave i upite, slobodno nas kontaktirajte.

 

Kvaliteta (očuvanost materijala)

Sav materijal koji nudmo na prodaju je autentičan. Ukoliko se u pojedinom primjeru radi o kopiji ili krivotvorini to je posebno naznačeno.

Kvaliteta (stupanj očuvanosti) materijala koji prodajemo, osobito kovanica i novčanica je u skladu s kvalitetom koja je navedena u prodajnim listama.

Procjena kvalitete izvršena je u skladu sa standardima navedenim u numizmatičkim katalozima: Standard Catalog of World Coins i Standard Catalog of World Paper Money.

Ukoliko s kupljenim niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, isto možete vratiti u roku od 15 dana od primitka, a uplaćeni novac će Vam biti vraćen.