Hrvatski English

Trgovina

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor modernog kovanog i papirnog novca, antičkog i srednjovjekovnog novca, te odlikovanja i vojnih oznaka.

Ponuda se konstantno obnavlja i proširuje iz tjedna u tjedan.

Ukoliko u Vašoj zbirci nedostaju neke kovanice, novčanice, odlikovanja ili vojne oznake s područja bivše Jugoslavije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, slobodno nam se obratite i mi ćemo Vam poslati cijene traženog materijala.

 

 

Ponuda materijala

Prodaja numizmatike odvija se putem web trgovine Coins, Banknotes & Militaria Store. Obnavljanje naše ponude možete pratiti putem CBM-store Facebook stranice.

 

Kako naručiti

Naručivanje se odvija putem web trgovine. Odaberite kovanice ili novčanice za koje ste zainteresirani (dodajte u “košaricu”) i slijedite upute za naručivanje.

Nakon što uputite narudžbu, u našem odgovoru dobiti ćete izračun ukupne cijene zajedno s poštarinom i upute za plaćanje.

 

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće načine plaćanja:

  • Bankovni transfer
  • PayPal Visa, Master Card, Discover, American Express, Diners, JCB (putem PayPal-a)
  • Western union
  • Poštanski i bankarski čekovi
  • Otkupno (pouzećem)
  • Gotovina

Sve naknade koje se plaćaju prilikom banknovnih transfera i plaćanja putem PayPala, Western Uniona i sličnih instrumenata, plaća kupac.

Kod plaćanja putem PayPal-a, na ukupni iznos narudžbe dodajemo 5% (troškovi PayPal provizije).

Naručeni materijal šaljemo nakon primitka uplate.

Za ostale načine plaćanja i upite, slobodno nas kontaktirajte.

 

Dostava

Naručeni materijal šaljemo u pravilu do 7 dana nakon primitka uplate.

Pošiljke se šalju isključivo preporučenom ili vrijednosnom (osiguranom) poštom.

Za ostale načine dostave i upite, slobodno nas kontaktirajte.

 

Kvaliteta (očuvanost materijala)

Sav materijal koji nudmo na prodaju je autentičan. Ukoliko se u pojedinom primjeru radi o kopiji ili krivotvorini to je posebno naznačeno.

Kvaliteta (stupanj očuvanosti) materijala koji prodajemo, osobito kovanica i novčanica je u skladu s kvalitetom koja je navedena u prodajnim listama.

Procjena kvalitete izvršena je u skladu sa standardima navedenim u numizmatičkim katalozima: Standard Catalog of World Coins i Standard Catalog of World Paper Money.

Ukoliko s kupljenim niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, isto možete vratiti u roku od 15 dana od primitka, a uplaćeni novac će Vam biti vraćen.