najbrža realizacija otkupa starog novca

Otkup starog novca – isplata odmah!

<align=”left”> najbrža realizacija otkupa starog novca

Mi u Monetalisu smo specijalizirani za otkup starog novca (kovani i papirni) i odlikovanja (ordena, medalja, vojnih oznaka i sl.).

Mi smo jedna od rijetkih tvrtki takve vrste u našoj zemlji, a otkupljujemo sve numizmatičke i slične predmete; od vrijednosnih papira, novčanica i kovanica pa do ordena i medalja, bez obzira na vrijednost i starost.

Kao numizmatička tvrtka, kod otkupa starog novca ne gledamo samo na vrijednost metala (kao u “otkupu zlata”), već plaćamo numizmatičku vrijednost. Naša ponuda za otkup je u pravilu uvijek bolja od “otkupa zlata” i “zalagaonica”, budući da smo specijalizirani za rad s numizmatikom i odlikovanjima.

 

otkup starog novca

Otkup starog novca i sastanak s predstavnicima

Stoga, ako imate novčanice, kovanice ili pak neke druge kolekcionarske predmete za prodaju, javite se na broj 095 858 6377 ili našu e-adresu otkup@monetalis.hr.

 

Osigurana diskrecija klijenata prilikom otkupa starog novca

Bez obzira na vrijednost zbirke koju prodajete, naša tvrtka vodi računa o Vašoj diskreciji. Sastanci se mogu dogovoriti na adresi klijenta ili kojoj drugoj neutralnoj lokaciji. Fotografije, podatci o pregledanoj zbirci, kao i o njezinu vlasniku, poslovna su tajna tvrtke i čuvaju se bez obzira da li je transakcija realizirana ili nije.

Ana P.

A+

Ostavite nam Vaše kontakt podatke i mi ćemo kontaktirati Vas.

15987

Zlatko Viščević

A+

Ostavite nam Vaše kontakt podatke i mi ćemo kontaktirati Vas.

15987
Scroll to Top