Turska lira u eure – Otkup

Otkupljujemo kovanice, novčanice i odlikovanja!

WhatsApp
Telefon

WhatsApp

Telefon

Viber

Iskoristite mogućnost besplatne procjene. Isplata odmah. Gotovina ili na račun.

Viber

turske lire u kune

Kako zamijeniti turske lire

Mi, kao numizmatička tvrtka, otkupljujemo turske lire (TRY/EUR). Ukoliko Vas zanima prodaja turskih lira, obratite nam se na:

Prilikom javljanja, navedite nam sljedeće podatke:

  • iznos u turskim lirama (i u kakvim novčanicama)

  • godište novčanica

  • očuvanost novčanica (da li su cijele, potrgane itd.)

  • grad u kojem se nalazite

turske lire u kune zamijenite kod nas

Nakon što nam pošaljete gore navedene podatke, javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Turski novac (lira) se osobno može prodati/otkupiti u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Slavonski Brod. Za ostale gradove transakcije se u pravilu obavljaju putem pošte.

Turske lire

Turska lira je službena valuta države Turske (TR, TUR). Gospodarski rast Turske učinio je tu zemlju jednom od regionalnih gospodarskih sila. Turski novac danas predstavlja stabilnu valutu koja je sve prisutnija na europskom i svjetskom tržištu. Tursku posjećuje i velik broj naših turista, tako da se s puta redovito vraćaju s turskim novčanicama.

Nova turska lira je također poznata i kao Registrirani Turk Lirasi. Simbol za TRY se može pisati i kao YTL. Nova turska lira je podijeljena u 100 new kurus (novi kurus).

Turske novčanice se zovu turske lire i sastoje se od sljedećih nominala: 5, 10, 20, 50, 100 i 200 lira.

Bez obzira na ekonomsku snagu Turske i veliko prisustvo u vanjskoj trgovini, njihov novac još uvijek nije konvertibilan, pa stoga zamjena turskih lira u eure nije jednostavna. Banke i mjenjačnice ih ne primaju, odnosno ne omogućuju zamjenu turskih lira. Stoga se zamjena turskih lira u eure čini ponekad kao teška misija.

Ako imate neke druge novčanice, slobodno nas kontaktirajte. Otkupljujemo novčanice (pojedinačne primjerke i zbirke) iz svih razdoblja i svih zemalja svijeta. Pored toga što obavljamo novčanica, otkupljujemo i stare dionicevrijednosne papire i sl

Obavljamo i besplatnu procjenu i kovanica, stranih kovanica (pojedinačnih primjeraka i zbirki) i to redovnog i prigodnog novcazlatnih i otkup srebrnih kovanica iz svih razdoblja i svih zemalja svijeta.

Za sva ostala pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se svakom  upitu. Rado ćemo Vam ponuditi besplatnu procjenu.

Pravne napomene vezane uz otkup kovanica i novčanica koje su zakonsko sredstvo plaćanja pročitajte ovdje.

Otkupljujemo kovanice, novčanice i odlikovanja!

WhatsApp
Telefon

WhatsApp

Telefon

Viber

Iskoristite mogućnost besplatne procjene. Isplata odmah. Gotovina ili na račun.

Viber

Podijelite s drugima:

WhatsApp
Scroll to Top