Otkup srebrnjaka: Jugoslavija 200 dinara 1977 – Josip Broz Tito

Otkupljujemo kovanice, novčanice i odlikovanja!

WhatsApp
Telefon

WhatsApp

Telefon

Viber

Iskoristite mogućnost besplatne procjene. Isplata odmah. Gotovina ili na račun.

Viber

Otkup srebrnjaka - Jugoslavija 200 dinara 1977 - Josip Broz Tito - 095 858 6377

Otkupljujemo jugoslavenski srebrnjak od 200 dinara 1977. izdan povodom 85. obljetnice rođenja Josipa Broza Tita, maršala i doživotnog predsjednika Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i njegovog dolaska na čelo Komunističke Partije Jugoslavije.

Cijena srebrnjaka Tito se zasniva na istim pravilima, kao i ostale cijene srebrnjaka.  Cijena i vrijednost srebrnjaka ovisi o trenutnoj cijeni srebra, očuvanosti srebrnjaka, te trenutne situacije na tržištu numizmatike. Slobodno nas kontaktirajte i besplatno ćemo za Vas procijeniti vrijednost ovog “titovog srebrnjaka”.

Na licu ove kovanice nalazi se državni grb Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije okružen natpisima “SFRJ JUGOSLAVIJA” na ćirilici i latinici. Desno od grba su godine 1937 / 1977. Ispod grba je oznaka nominalne vrijednosti 200 dinara (na srpskom, hrvatskom, slovenskom i makedonskom jeziku). Lijevo od nominale je godina 1977. U pozadini svega je zastava Komunističke partije Jugoslavije na kojoj je zvijezda petokraka sa srpom i čekićem i natpis “PROLETERI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE”.

Na naličju kovanice je lik Josipa Broza Tita u maršalskoj uniformi okrenut na lijevo. Desno od glave je broj “85” u lovorovom vijencu.

Ova jugoslavenska kovanica je izrađena od srebra.

Ukoliko imate navedenu kovanicu za prodaju, slobodno nas kontaktirajte na:

Inače otkupljujemo kovanice iz svih razdoblja i svih zemalja svijeta. Ako imate bilo kakav drugi jugoslavenski dinar, slobodno nas kontaktirajte. Nudimo besplatnu procjenu.

Otkupljujemo kovanice, novčanice i odlikovanja!

WhatsApp
Telefon

WhatsApp

Telefon

Viber

Iskoristite mogućnost besplatne procjene. Isplata odmah. Gotovina ili na račun.

Viber

Podijelite s drugima:

WhatsApp
Scroll to Top